Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Minne olen saapunut?

Ei huolta, olet täysin tervetullut sivuilleni! Ah, tosiaan, unohdin aivan vallan kertoa, mille sivuille olet saapunutkaan. Noh, annas kun kerron. Otetaanpa siis uusiksi; Olet tervetullut Katan omille taidesivuille! Nyt on paljon parempi. Olet nyt kuitenkin, tervetullut. (^_^)/

MITÄ?

Piirrän siis varsinaisesti eniten mangaa. Jos et tiedä, mikä se on, googleta se. WAH mitämitä!? Siis tarkoitan, että kerron kyllä ilomielin, mitä manga on.

''Manga (japaniksi 漫画) on japaninkielinen ilmaisu sarjakuvalle. Itse sanan, jonka merkitys sananmukaisesti on "sutaistut kuvat", keksi Katsuhiko Hokusai (1760-1849) piirtämilleen ja kootuille sarjoille. Suosion myötä manga-sana on lainasanana vakiintunut tarkoittamaan Japanissa tehtyä sarjakuvaa. Toisinaan manga-termiä käytetään virheellisesti myös muualla tehdystä sarjakuvasta, jonka tyyli jäljittelee japanilaisia esikuvia. Oikea termi tällaisille sarjakuville on pseudomanga.''

Ja tuon koko plösän lähde on itse Wikipedia. Mutta rustasinpa tuohon nyt vähän tietoa tästä mangasta. Ja nyt uskon, että sait jo ainakin jonkinlaisen käsityksen siitä, että mitä manga oikein on.

KUKA?

13-vuotias tyttö, toisin sanoin Suomalainen otakutyttö, rakastan siis Japania, luen mangaa ja katselen animea. Lisää ja yksityiskohtaisempaa tietoa meikäläisestä saat täältä.

 

Kerron vielä..

..että teen animaatioita. 

END THIS COOOODE

 

 

 

 

 

 

 

©2019 K a t a ♥ n; - suntuubi.com